lördag 17 november 2007

I korthet

Sakerna jag hade tänkt blogga om men inte kunnat senaste två dygnen:

* Vi fick vårat element till slut, faktiskt mindre än ett dygn efter vad som var sagt, jag är imponerad! Anni är snabbare än medelfransyskan, helt klart...
* Vi skulle till IKEA igår, jag, Annika och Ingeborg. Halvvägs till bussen insåg vi attt vi bara skulle hinna vara där i en halvtimma innan sista bussen hem skulle gå, så vi vände om och köpte en jävla massa mat istället. Kirrade värsta lyxmiddagen och blev jättemätta.
* Bestämde oss för att fara till IKEA idag istället, men efter vårat middag blev det en spontan liten festkväll, en svensk-bekanting här fyllde år mm. Kom hem klockan fem, vaknade vid tre, insåg att det skulle bli ungefär samma tidsbrist idag som igår, så vi tar nog IKEA nästa helg istället.
* Våra planer på att bestiga berg igen i helgen är nog också lagda på is, anledningen är att det blivit så kallt. (Dock inte under noll som där hemma, men vi tycker det är kallt ändå!)
* Och eftersom det är under noll så förstår ni att snön inte alls ligger kvar på marken. Det var inte många flingor som överlevde kraschlandningen i torsdags och de få som gjorde de smälte bort innan kvällen var slut...


"Lyxmiddagen" bestod av följande:
Varmrätt: Stekt kykling och ris med curry-kryddning, massa mumsig sallad, den obligatoriska baguetten och vin, såklart.
Efterrätt: Baguette och ost, färsk ananas. Mer vin. Såklart.

1 kommentar:

Julia sa...

vet du en sak, jag har sa sent som i forrgar sett den asiatiska versionen av Tobias. Det var coolt